Добавка дієтична з насіння гарбуза Агросільпром 190г
- Торгова назва Golden Kings of Ukrаine
- Лікарська форма Порошок
- Температура зберігання від +15°C до +25°C
- Виробник Агросельпром ТОВ
- Країна Україна
- Умови відпуску Без рецепту
- Код моріон 134582
Рекомендації щодо застосування
Рекомендується вживати, як дієтичну добавку до раціону харчування для нормалізації жирового обміну і рівня холестерину в крові, для поліпшення загального стану організму, нормалізації роботи передміхурової залози, для профілактики роботи серцево-судинної і нервової системи, нормалізації травлення і функції шлунково-кишкового тракту, для виведення токсичних речовин з організму, особам, які страждають надмірною вагою і ожирінням для нормалізації та корекції ваги тіла. Особам з надмірною вагою, вживанням клітковини можна замінити прийом їжі, запиваючи її досить великою кількістю води.
Клітковина сприяє більш повноцінному засвоєнню їжі і нормалізує мікрофлору кишечника. Потрапляючи в шлунок, клітковина набухає і набуває здатності сорбувати і виводити з організму токсичні речовини, шлаки, надлишок холестерину, аміаку і жовчних пігментів.
Можна і корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв. Рослинна клітковина – незамінний унікальний продукт: це щоденна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі і біле борошно. Дуже добре підходить для панірування.
Склад
Склад клітковини з мелених ядер гарбузового насіння
Клітковина з мелених ядер гарбузового насіння унікальна за своїм складом. У ній міститься маса необхідних для організму людини речовин. Перш за все, це надзвичайно корисний і відмінно засвоюваний організмом людини білок. Його частка в такий клітковині досягає 40%.
Ядра гарбузового насіння не містить білок глютен, завдяки чому вони можуть зайняти гідне місце в раціоні хворих на целіакію (захворювання, при якому протипоказано вживати злаки, що містять глютен: пшеницю, жито, овес і ячмінь).
Клітковину з мелених ядер гарбузового насіння називають аптекою в мініатюрі, адже в невеликій кількості цього продукту міститься денна норма мінералів і амінокислот, необхідних дорослій людині. А саме:
- Жири ненасичені: Омега-3, Омега-6;
- Вітаміни: вітамін A, вітаміни групи B (B1, B2, B3, B4, B6, B9), вітамін C, вітамін F, вітамін E, вітамін P, вітамін K, вітамін T;
- Амінокислоти: незамінні: валін, ізолейцин, лейцин, лізин, метіонін, треонін, фенілаланін; напівзамінні: аргінін, цистеин; замінні: гліцин, глютамин;
- фітостероли;
- флавоноїди;
- фосфоліпіди;
- хлорофіл;
- кукурбітин;
- Мікро- та макроелементи: клітковина з мелених ядер гарбузового насіння – найбагатше джерело мінералів, в ній міститься більше 50 мікро- і макроелементів. Назвемо найбільш значущі з них: залізо, калій, кальцій, магній, марганець, селен, цинк, фосфор.
Клітковина з мелених ядер гарбузового насіння – це продукт, що містить малу кількість жирів, але багатий білками. Це природний білково-вітамінно-мінеральний комплекс, необхідний організму людини для повноцінної життєдіяльності, причому повністю натуральний, збалансований і легкозасвоюваний.
Спосіб застосування
В лікувально-профілактичних цілях рекомендований прийом по 1-2 столових ложки клітковини з мелених ядер гарбузового насіння в суміші з водою або будь-яким кисломолочним напоєм, йогуртом, кефіром, ряжанкою і т.д. вранці і ввечері. Курс становить 2-4 тижні. Такі курси бажано проводити 3-4 рази на рік.
Застосування клітковини з мелених ядер гарбузового насіння в домашній косметології. Варто зазначити, що регулярне вживання клітковини з мелених ядер гарбузового насіння в їжу сприятливо відбивається на стані шкіри, нігтів і волосся. Для посилення ефекту можна робити креми і маски з її додаванням. Робіть маски з додаванням клітковини з мелених ядер гарбузового насіння регулярно, і Ваша шкіра набуде пружності, зникнуть прищі і вугрі. Маски для волосся з такою клітковиною позбавлять Вас від лупи, додадуть волоссю об’єм і природний блиск.
Застосування клітковини з мелених ядер гарбузового насіння в кулінарії. Треба пам’ятати, що перш за все клітковина з мелених ядер гарбузового насіння – це продукт харчування. Застосування її в кулінарії допоможе урізноманітнити Ваше меню, зробить страви корисними і смачними.
Рекомендуємо додавати клітковину з мелених ядер гарбузового насіння в тісто при виготовленні домашньої випічки: 100-150 грамів клітковини на 1 кг пшеничного або житнього борошна. Ваша випічка з такого тіста завжди буде напрочуд пишною і мати незвичайний жовтуватий колір, та й не черствіє і не пліснявіє вона значно довше.
Якщо Ваша випічка до того ж не піддається тривалій тепловій обробці (булочки, невеликі кекси, млинці, оладки, тонкі бісквіти для рулетів, печиво …), то клітковина з мелених ядер гарбузового насіння збереже практично всі свої корисні речовини.
Корисно додавати клітковину з мелених ядер гарбузового насіння в уже готові каші, супи. Можна використовувати її в якості загущувача в коктейлях, соусах, киселях і кремах.
Чудово поєднується клітковина з мелених ядер гарбузового насіння з кисломолочними продуктами. Вона надає їм золотисто-жовтий відтінок і приємний смак і аромат.
Протипоказання
Протипоказанням до вживання клітковини з мелених ядер гарбузового насіння є тільки індивідуальна непереносимість даного продукту. Однак людям, що страждають на жовчнокам’яну хворобу і холецистит, перед вживанням продукту слід проконсультуватися у лікаря.
Товари аналоги
Часто задавані питання
Скільки коштує Добавка дієтична з насіння гарбуза Агросільпром 190г?
Які умови зберігання у Golden Kings of Ukrаine (Порошок)?
Яка країна виробник препарату?
Зверніть увагу, що ціни на препарати, вказані на сайті, актуальні лише при здійсненні онлайн замовлення. Ціни на медикаменти в аптеках нашої мережі можуть відрізнятися від зазначених.